Nobody Covers You Better

Firestone Building Products maakt deel uit van Holcim, wereldleider in bouwoplossingen. Samen, bieden Firestone en LafargeHolcim een uitgebreid assortiment aan duurzame bouwoplossingen voor architecten en ingenieurs.

Firestone Building Products maakt nu deel uit van LafargeHolcim, wereldleider in bouwoplossingen, en vindt opnieuw uit hoe de wereld groener en slimmer te maken voor iedereen. Als innovateur in de rubber technologie, is Firestone Building Products uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van rubberen dakafdichtings- en waterdichtingssystemen voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen.

De kwalitatieve producten, jarenlange ervaring op het gebied van plaatsing, professionele service en de ondersteuning van een miljardengroep, rechtvaardigen het devies van Firestone Building Products: "Nobody Covers You Better".

Meer dan 1.500.000.000 m² referenties wereldwijd

Firestone Building Products maakte in 1980 haar intrede in de markt van de commerciële dakbedekking. Vandaag heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 1.500.000.000 m² eenlaagse membranen geproduceerd en geplaatst. Een unieke prestatie, goed voor de 'pole position' als toonaangevend fabrikant van EPDM- en TPO-membranen en toebehoren. Al meer dan 30 jaar vertrouwen dakdekkers, bouwheren, architecten en voorschrijvers op de kwalitatieve Firestone dakafdichtings- en waterdichtingssystemen.

Volledig gamma kwalitatieve oplossingen

Vanuit de ambitie een volledig gamma kwalitatieve systemen aan te bieden, heeft Firestone oplossingen in diverse domeinen ontwikkeld :

Kwaliteitstraditie

Tijdens de research-, ontwikkelings- en productiefase volgt Firestone Building Products strikte kwaliteitsrichtlijnen zodat elk onderdeel van het Firestone dakafdichtings- of waterdichtingssysteem aan de vooropgestelde normen beantwoordt, of deze overtreft. Alle productiefaciliteiten zijn met de modernste infrastructuur uitgerust om kwalitatieve en duurzame dakafdichtings- en waterdichtingssystemen te produceren. Ze zijn allen gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm voor hun kwaliteitsmanagementsysteem en ISO 14001 gecertificeerd voor hun milieumanagementsysteem. Het sprekende bewijs van de milieubewuste aanpak van het bedrijf.

Netwerk

Firestone Building Products biedt, wereldwijd, betrouwbare en kostenefficiënte dakafdichtings- en waterdichtingsoplossingen aan. Voor, tijdens en na de uitvoering van elk project staan onze experts de klant met raad en daad bij. Bovendien kunnen we terugvallen op een stabiele en gediversifieerde miljardengroep. Op die manier dragen we bij tot het succes van de klant.

Het hoofdkantoor voor Europa, Azië en het Midden-Oosten is gevestigd in Brussel, België. Vanuit dit kantoor worden de Firestoneklanten in Europa, Azië en het Midden-Oosten ondersteund in diverse domeinen: Marketing, Sales, Technisch, Logistiek, Training.

Daarnaast heeft Firestone Building Products regionale kantoren in Peking (China), Bratislava (Slovakije) en Manchester (VK). Deze lokale vestigingen bieden sales-, marketing- en technische ondersteuning aan een uitgebreid netwerk van Firestone distributeurs en installateurs, alsook aan architecten, ontwerpers, consultants en bouwheren in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

We beschikken over een breed netwerk van installateurs, vertegenwoordigers en distributeurs. Deze ervaren professionals delen onze ambitie om een uitstekende service en ondersteuning aan de projecteigenaar te bieden

Over Holcim 

Holcim bouwt vooruitgang voor mens en planeet. Als wereldleider in innovatieve en duurzame bouwoplossingen zorgt Holcim voor groenere steden, slimmere infrastructuur en verbetering van de levensstandaard over de hele wereld. Met duurzaamheid als kern van zijn strategie wordt Holcim een netto nul bedrijf, met zijn mensen en gemeenschappen in het hart van zijn succes. Het bedrijf stimuleert de circulaire economie als wereldleider in recycling om meer te bouwen met minder. Holcim is het bedrijf achter enkele van 's werelds meest vertrouwde merken in de bouwsector, waaronder ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cement, Disensa, Firestone Building Products, Geocycle, Holcim en Lafarge. Holcim bestaat uit 70.000 mensen over de hele wereld die een passie hebben voor het bouwen van vooruitgang voor mens en planeet via vier bedrijfssegmenten: cement, kant-en-klaar beton, toeslagmaterialen en oplossingen en producten.

Meer informatie is beschikbaar op www.holcim.com